tandtechniek, tanprothese, Tilburg

Over praktijk Mond-Esthetiek in Tilburg

Praktijk Mond-esthetiek onderscheidt zich door de rust en ruimte die u gegeven wordt om uw vragen te stellen en uitgebreid antwoord te krijgen vooral in deze maatschappij van snelheid en haast.

Wij behandelen geen patiënten, wij behandelen mensen

Onze werkwijze

Een patiënt behandelen als mens en niet als “nummer” staat bij ons hoog aangeschreven omdat ook “angst” nog steeds een heel belangrijk onderdeel is en blijft. Bij het eerste intake gesprek luisteren de tandarts of de tandprotheticus naar uw wensen en proberen wij u te adviseren maar u bent en blijft degene die beslist. Voor ieder van u wordt de benodigde tijd gereserveerd, zodat wij samen met u een passend behandelplan overeen kunnen komen. Ook nazorg blijft een pré wat mooi aansluit bij ons motto: ”Goed werk leveren kost tijd!"

Om een vertrouwde relatie op te bouwen, zult u altijd behandeld worden door dezelfde tandarts (behalve bij bijzondere omstandigheden zoals vakantie).

Tijdens het eerste bezoek zal de receptioniste u naar de volgende zaken vragen:

  • Een ingevulde gezondheidsvragenlijst
  • Identiteitsbewijs
  • Patiëntgegevens van de vorige tandarts

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diensten van praktijk Mond-Esthetiek in Tilburg of wilt u patiënt worden? Bel 013 - 592 0112.

Neem direct contact op

tandtechniek Tilburg

Huisregels

Het is storend voor u en voor het team dat u behandelt, als uw telefoon afgaat. Daarom vragen we u om uw mobiele telefoon uit te zetten tijdens de behandelingen. Het is in de hele praktijk verboden te roken. Ook zouden wij het op prijs stellen als u de wachtkamer achterlaat zoals u die aangetroffen heeft.

Indien een afspraak niet uiterlijk 24 uur van tevoren is afgezegd, dan zijn wij genoodzaakt u de afspraak in rekening te brengen. De hoogte van het bedrag is ter beoordeling van de behandelaar.

Wijzigingen doorgeven

Belangrijke informatie over veranderingen zoals een verhuizing, overlijden, gewijzigde gezinssituatie en ziekte dient u schriftelijk of telefonisch of bij uw bezoek aan ons door te geven.

 

Tarieven en vergoeding

Onze nota's worden verzorgd door Fa-med. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de nota, bel dan Fa-med op 033 – 43 45 222 of raadpleeg uw nota online. Inloggen kan met de internetcode en het notanummer die u linksboven op de nota aantreft. Desgewenst kunt u een termijnbetaling met Fa-med afspreken. Wilt u meer weten over behandelingen en vergoedingen bel dan onze praktijk tel: 013-5920112.