Silensor, tilburg

Geniet van een goede nachtrust

Ongeveer 40% van de volwassen mannen en 20% van de volwassen vrouwen snurkt. Bent u daar een van? Dat is behoorlijk vervelend voor een eventuele partner of anderen die binnen gehoorsafstand slapen. Daarnaast kunt u zelf wakker worden met ochtendhoofdpijn of heeft u last van vermoeidheid overdag. Wij bieden een oplossing voor uw snurkprobleem: de Silensor. 

Wij behandelen geen patiënten, wij behandelen mensen

snurken, tilburg, Silensor

Wat doet een goed anti-snurkapparaat?

Terwijl u slaapt, ontspannen de spierweefsels van het halsgebied zich waarbij uw kaak wat daalt. Dit veroorzaakt een vernauwing in uw mond en keelholte. De ingeademde lucht wordt met een grotere snelheid aangezogen. Hierdoor gaan de zachte weefsels, zoals het strotklepje en de huig, lawaaierig meetrillen.

Zo werkt de Silensor

De Silensor bestaat uit twee transparante plaatjes, in de bovenkaak en in de onderkaak. Deze zorgen voor een verwijding van de keelholte. Bewegingen van de onderkaak zijn mogelijk, alleen het dalen en achterover zakken wordt tegen gehouden. De snelheid van de ingeademde lucht neemt af en daarmee het lawaaierig trillen van de weke delen. Bij 90% van de patiënten vermindert hierdoor het snurken. Ook voor mensen met slaapapneu kan de Silensor uitkomst bieden. Extreme zwaarlijvigheid of overmatig alcoholgebruik beperkt de functie van de Silensor.

De Silensor wordt u aangemeten bij Praktijk Mond-Esthetiek in Tilburg. Wilt u meer informatie? Bel 013 - 592 0112.